Chcete se podílet na nových internetových stránkách?

Vážení přátelé Polesí a Černé Louže!

Dostávají se Vám do rukou nové internetové stránky, jejichž prostřednictvím chce naše občanské sdruženi nejen prezentovat svou činnost a seznámit Vás s regionální historií, ale rovněž umožnit spolupodílet se na jejich podobě všem, kteří budou mít zájem.
Nové stránky Vám umožnují komentovat publikované příspěvky, diskutovat s ostatními ve fóru nad nejrůznějšími tématy, ale můžete se stát i jejich spolutvůrci a publikovat své vlastní články, příspěvky a fotografie!
Zvolte “Číst dál” a seznamte se s konkrétními možnostmi, jak se na internetových stránkách OSČLP podílet….

Jaké jsou možnosti:
1) mailem – pošlete své příspěvky, připomínky či náměty mailem na adresu OS, Petra Zázvorky nebo mojí (Aleš Krupa), tak jak jsou uvedeny v kontaktech. V případě, že půjde o příspěvek určený k publikování, postaráme se o to.
2) komentář – i bez registrace můžete napsat svůj komentář k publikovaným příspěvkům. Klikněte na “Číst dál/Napsat komentář”, zadejte Vaše jméno a emailovou adresu, napište svůj komentář a publikujte ho! 29.10.2011 jsme se na OSČLP dohodli, že komentáře k příspěvkům mohou psát pouze zaregistrovaní uživatelé. Chceme, aby veškeré diskuze na stránkách probíhaly slušnou formou a neanonymně.
3) zaregistrujte se – staňte se pravidelným návštěvníkem stránek s možností jednoduše psát komentáře a zapojit se do diskuzního fóra. Na pravé straně úplně dole v rubrice Přihlášení klikněte na slovo “Registrace”. Ve formuláři, který se objeví, zadejte uživatelské jméno (kterým budete podepsáni pod Vašimi příspěvky), svou emailovou adresu a kontrolní kód (součet dvou náhodně vygenerovaných čísel). Obratem obdržíte mailem potvrzení o registraci s Vaším heslem. Nyní se již na stránkách můžete přihlásit pod svým jménem!
Do uživatelského jména napište to, které jste si zvolili při registraci, do hesla to, které jste dostali mailem. Klikněte na “Login” a jste přihlášeni. Při tomto prvním přihlášení doporučuji zvolit volbu “Profil”, kde si pak v dolní části stránky můžete zadat nové heslo, kterým nahradíte to automaticky vygenerované. Při příštím přihlášení použijte již své nové heslo a zaškrtněte volbu “Zapamatuj si mě”, příště již budete rovnou přihlášeni.
4) staňte se redaktorem – chcete-li se podílet pravidelně a přispívat svými články, dejte nám vědět! Nastavíme Vám statut redaktora a budete moct sami v redakčním systému vytvářet vlastní příspěvky na nejrůznější témata. Dejte vědět i ostatním, co Vás zaujalo, co zajímavého jste se dozvěděli či dočetli!