Již tuto sobotu!

Už tuto sobotu, 18.srpna, proběhne několik tradičních akcí. Ráno v 9 hodin se sejdeme u rybníka, abychom odstartovali regatu motorových lodí a plachetnic. Děti by tentokrát měly dorazit v maskách, jejichž nápaditost bude oceněna. Po regatě proběhnou sportovní hry, v průběhu celé akce bude dětem k dispozici trampolína.
Přibližně v půl dvanácté předvede Vašek Šmíd ukázku geocachingu a poté si děti (i dospělí) budou  moct na rybníce vyzkoušet aquazorbing.

Na 15 hodinu je v chatě Polesí domluvena krátká přednáška Policie ČR o tom, co je možné udělat pro snížení rizika vykradení domu či chalupy. Určitě to bude vhodná příležitost zeptat se na mnohé, týkající se tohoto v poslední době tak rozšířeného jevu.

Rovněž proběhne členská schůze občanského sdružení, která shrne aktivity, uskutečněné sdružením od loňského srpna a nastíní plány do příštího roku. Zváni jsou nejen členové OS, ale všichni zájemci o to, co se v Polesí a na Černé Louži děje. Zvláště bychom chtěli pozvat stálé obyvatele a též všechny nové sousedy, kteří se přistěhovali či v Polesí a na Louži stavějí!

Po schůzi proběhne rovněž již tradiční chalupářská aukce, jejíž výtěžek použijeme na připravované akce v příštím roce.

Těšíme se na Vaší hojnou účast!!