Nové stránky občanského sdružení běží už rok

Právě před rokem byly zprovozněny nové webové stránky občanského sdružení. Cílem bylo přejít z převážně statických stránek na formu, která by byla výrazně komunikativnější a přinášela jak aktuální informace, tak zajímavosti z regionální historie či přírody.

Toto malé výročí je příležitostí zhodnotit uplynulý rok z hlediska fungování stránek, jejich návštěvnosti, spolupráce s přispěvateli a diskutujícími. Současně i příležitostí k poděkování všem příznivcům, kteří je navštěvují, a pochopitelně ještě víc těm, kteří se nějakou formou zapojili do jejich vytváření a aktualizace !

Za uplynulý rok nabyly stránky na struktuře i obsahu, dnes je tvoří 35 podstránek, 89 příspěvků a 86 komentářů k příspěvkům. Galerie obsahuje velké množství fotek z akcí pořádaných sdružením, rovněž i fotky různých aktualit. Archiv historických dokumentů, pohledů, fotek a map průběžně doplňujeme o materiály, získané od přispěvatelů či prostřednictvím vlastní badatelské soutěže.

Doufám, že i v roce následujícím budete stránky navštěvovat ve stejně hojném počtu a že se nebudete ostýchat připojit svůj komentář k tomu, co Vás na nich zaujme. Věřím, že i počet přispěvatelů se dále rozroste a že svými příspěvky dáte i ostatním nahlédnout do toho, co Vás zajímá, čím se zabýváte, nač vzpomínáte. Rovněž další materiály, týkající se historie Černé Louže a Polesí, jsou vítány! Vlastníte-li staré dokumenty, fotky či knihy, dejte nám vědět a my je naskenujeme a zpřístupníme i ostatním.

 Pro zajímavost několik statistik o návštěvnosti stránek:

Graf počtu návštěv jednotlivých stránek a příspěvků po měsících (klikněte pro zvětšení)


Nejnavštěvovanější stránky a příspěvky za poslední rok


Složení návštěvníků po jednotlivých zemích (zajímavá statistika o původu návštěvníků stránek, i když je třeba jí brát s rezervou, ty z exotičtějších zemí se sem pravděpodobně dostali omylem … Ovšem počet návštěvníků z Německa již asi náhodný nebude a rovněž  velký počet návštěv z USA může souviset  například s genealogickým pátráním po předcích pocházejících ze Sudet.)


Složení návštěvníků po jednotlivých zemích