Logo OSČLP

Před více než rokem jsme na stránkách pořádali anketu, ve které jsme Vás žádali o Váš názor na to, jaké téma by mělo obsahovat logo Občanského sdružení Černá Louže – Polesí. V anketě sice tehdy zvítězila kombinace pěnkavy (Finke) a zvláštního obléhacího žebříku z bredovského erbu, ale nikomu se následně nezdařilo skloubit tato dvě témata v jedno tak, aby logo vypadalo jakž takž obstojně. Dle mínění lidí, kteří se v oboru grafiky pohybují, to asi v takové kombinaci ani možné není..

Zkoušeli jsme zapátrat po nějaké spřízněné osobě, vyznačující se estetickým cítěním a schopnostmi pracovat v grafických programech, ale dlouho se nám to nedařilo. Teprve letos se do díla ochotně pustil Matyáš Jakeš, vnuk Petra Zázvorky. Ačkoliv je teprve ročník 2000 (nebo možná právě proto), navrhl několik variant loga, které je jednoduché, ale současně zajímavé a řekl bych i dost originální.

Rádi bychom už nějaké logo pro OSČLP vybrali a proto Vám předkládáme novou anketu, ve které se můžete vyjádřit, které z navržených variant dáváte přednost!

Které logo se Vám líbí nejvíc?

Výsledky hlasování

Nahrávání ... Nahrávání ...